Playgo Dínós gyurmakészlet vulkánnal

Playgo Dínós gyurmakészlet vulkánnal

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Dinó világ gyurmakészlet

Azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a dinoszauruszos játékokat, garantáltan el fogja nyerni a tetszését a gyurmakészlet, mely a változatos formavilágon túl vidám színeivel kápráztat el mindenkit.

A Dinó világ gyurmakészletben található három színes gyurmával és a nyomóformák segítségével könnyedén megalkothatod kedvenc dinoszauruszaidat, valamint kialakíthatod élőhelyüket is, melynek középpontjában egy félelmetes vulkán áll. Repülj vissza az őskorszakba a Playgo színes gyurmakészletének segítségével!

Ez a Dinó világ gyurmakészlet 3 éves kortól ajánlott.

A gyurmakészlet tartalma:
- 3 db színes tégely gyurma
- Nyomóformák a különböző formájú dinoszauruszok és élőhelyük megalkotásához Dinó világ gyurmakészlet Azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a dinoszauruszos játékokat, garantáltan el fogja nyerni a tetszését a gyurmakészlet, mely a változatos formavilágon túl vidám színeivel kápráztat el mindenkit. A Dinó világ gyurmakészletben található három színes gyurmával és a nyomóformák segítségével könnyedén megalkothatod kedvenc dinoszauruszaidat, valamint kialakíthatod élőhelyüket is, melynek középpontjában egy félelmetes vulkán áll. Repülj vissza az őskorszakba a Playgo színes gyurmakészletének segítségével! Ez a Dinó világ gyurmakészlet 3 éves kortól ajánlott. A gyurmakészlet tartalma: - 3 db színes tégely gyurma - Nyomóformák a különböző formájú dinoszauruszok és élőhelyük megalkotásához

Így is ismerheti: Dínósgyurmakészletvulkánnal

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.